ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων – Παράδειγμα 1

Μια όμορφη ιστοσελίδα ξενοδοχείου βασισμένη σε τεχνολογία WordPress για καταλύματα όλων των τύπων όπως βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μικρά ξενοδοχεία κλπ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων -
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων – Παράδειγμα 1

Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου – Παράδειγμα Προτύπου

Ένα κομψό θέμα από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ κατάλληλο για ιστοσελίδες ξενοδοχειακών μονάδωνπολυτελών κατοικιών και δωματίων. Αυτό το πρότυπο έχει κατασκευαστεί για μια μεγάλη ποικιλία τουριστικών επιχειρήσεων από γραφεία ενοικιάσεις αυτοκινήτων αλλά και για τουριστικά portal.

Το πρωτοποριακό αυτό πρότυπο περιλαμβάνει ένα απλουστευμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής χρηστικότητας και εμπειρίας πλοήγησης.

Το θέμα αυτό είναι κατάλληλο για απαιτητικούς ιδιοκτήτες καταλυμάτων καθώς διαθέτει μια πανίσχυρη μηχανή κρατήσεων για ξενοδοχεία, διαμερίσματα διακοπών, βίλες, εξοχικές κατοικίες, ξενώνες ή οποιοδήποτε άλλο είδος ενοικιαζόμενου ακινήτου. Κατασκευασμένο από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ αυτό το πρότυπο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εύκολες ρυθμίσεις διαχείρισης και εύκολη εγκατάσταση προσθέτων.

Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και να ενημερώσετε τις σελίδες σας γρήγορα και με ασφάλεια ενώ με το ενσωματωμένο φωτογραφικό άλμπουμ (photo gallery) μπορείτε να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε.

Εξελιγμένο Σύστημα Κράτησης

Με την εξελιγμένη μηχανή κράτησης που έχουμε αναπτύξει για αυτό το θέμα αποκτάτε το πλεονέκτημα μιας ποιοτικής διαχείρισης. Επιπλέον, είστε απαλλαγμένοι από τυχόν χρεώσεις ή προμήθειες που ίσως μέχρι τώρα έπρεπε να πληρώνετε σε τρίτους.

Επιπρόσθετα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο κράτησης για να έχετε μια ολοκληρωμένη διαχείριση κρατήσεων του καταλύματος σας  απεριόριστα. Προσαρμόστε άμεσα το ημερολόγιο διαθεσιμότητας, εποχιακές τιμές, αριθμό ατόμων, τιμές ανά δωμάτιο και αρχίστε να δέχεστε online κρατήσεις αμέσως!

Λεπτομέρειες Σελίδων

Σχεδιασμένο για τις Απαιτήσεις σας

Το καταπληκτικό αυτό πρότυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ξενοδόχους, ιδιοκτήτες ενοικιάσεως βιλών ή διαμερίσματα μικρής διάρκειας διαμονής. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα αλλά και το σύνολο του περιεχομένου και να το κάνετε εύκολα να ταιριάξει στις ανάγκες σας. Αυτό το θέμα συνοδεύεται από άπειρες επιλογές προσαρμογής.

Με το ενσωματωμένο εργαλείο διαχείρισης και δημιουργίας μπορείτε να αλλάξετε τα κύρια και δευτερεύοντα χρώματα ώστε να ταιριάξουν στις προτιμήσεις σας. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε γρήγορες αλλαγές χωρίς να αγγίζετε καμία γραμμή κώδικα. Επιπρόσθετα με την προσθήκη του εξελιγμένου εργαλείου μετάφρασης η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μπορεί να μεταφραστεί σε όσες γλώσσες επιθυμείτε.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων
Μοντέρνος Σχεδιασμός
Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων
Responsive Design

Προσαρμοστικότητα Προβολής (responsive design)

Το πρότυπο αυτό κατασκευάστηκε με γνώμονα την προσαρμοστικότητα αλλά και την ποιότητα προβολής του περιεχομένου από όλες τις συσκευές. Με την προσθήκη ενός εξελιγμένου εργαλείου μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή προβολής του θέματος σε κινητά και φορητές συσκευές για να επιτρέψετε την σωστή προβολή της σελίδας σας.

Η προσαρμοστικότητα προβολής κάνει την περιήγηση στον ιστότοπό σας εξαιρετικά εύκολη από όλες τις συσκευές. Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες κρατήσεων.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων
Εύκολο Σύστημα Κράτησης

Εύκολη Διαχείριση Κρατήσεων Online

Με την τεχνολογία ενός εξελιγμένου αλλά και απλού στην χρήση συστήματος κράτησης μπορείτε να διαχειριστείτε την διαθεσιμότητα του καταλύματος σας με δύο μόνο βήματα. Το πρότυπο αυτό έχει κατασκευαστεί για κάνει την ζωή σας πιο εύκολη. Ξενοδόχοι ή ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να διαχειριστούν όλες τις ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου γρήγορα και εύκολα.

Μέσα από τις ρυθμίσεις του συστήματος κρατήσεων μπορείτε: να προσθέσετε κατηγορίες δωματίων, να ορίσετε τιμές ανά ημέρα / εβδομάδα / μήνα, να προσθέσετε πρόσθετες χρεώσεις, να διαχειριστείτε τον αριθμό των δωματίων, να ορίσετε προσφορές ή και να δημιουργήσετε μια γκαλερί εικόνων.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων - τιμές-κρατήσεις
Σύστημα Μεταβολής Τιμών

Επιλογές Εποχιακών Τιμών

Δεδομένου ότι η τιμή για την κράτηση δεν είναι η ίδια καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους (υψηλή περίοδος / χαμηλή περίοδος) μπορείτε να εισάγετε διαφορετικές τιμές με δύο απλά βήματα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε επιλέγοντας ημερομηνίες ανά ημερολογιακό έτος είτε επιλέγοντας “προσφορές” από τον πίνακα ελέγχου.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων - Σύστημα Διαθεσιμότητας
Σύστημα Διαθεσιμότητας

Ημερολόγιο Διαθεσιμότητας

Το πρότυπο για αυτή τη σελίδα ξενοδοχείου περιέχει ένα ενσωματωμένο ημερολόγιο διαθεσιμότητας έτοιμο για χρήση. Οι επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση μπορούν να επιλέξουν από τις διαθέσιμες ημερομηνίες και να κάνουν κράτηση εύκολα και γρήγορα. Με αυτόν τον τρόπο εσείς δεν εμπλέκεστε στην διαδικασία επαλήθευσης διαθεσιμότητας.

Το ημερολόγιο κρατήσεων δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση κράτησης εάν οι επιλεγμένες ημερομηνίες δεν είναι διαθέσιμες. Επομένως δεν υπάρχουν διπλές κρατήσεις. Το ημερολόγιο δεν θα επιτρέψει επίσης κρατήσεις εάν έχετε μπλοκάρει συγκεκριμένες ημερομηνίες για κάποιο δωμάτιο.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων Ηλεκτρονικές Κρατήσεις
Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (Paypal)

Αποδοχή Πληρωμών – Paypal

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ιντερνετ σχεδίασαν αυτό το πρότυπο ιστοσελίδας ξενοδοχείου για να κάνουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές πιο εύκολες από ποτέ. Με μια λειτουργική και ασφαλή διασύνδεση οι πληρωμές μπορούν να γίνουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω PayPal.

Εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εισάγετε το λογαριασμό τραπέζης που θα συνδέεται με το PayPal. Κατόπιν οι πληρωμές από τις κρατήσεις θα πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Το πρότυπο αυτό επίσης υποστηρίζει την δυνατότητα πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό σε περίπτωση που επιθυμείτε τον πιο απλουστευμένο τρόπο πληρωμής.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων seo
Υψηλό SEO

Φιλικό SEO – Υψηλά Αποτελέσματα

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων οι οποίες έχουν ποιοτικό περιεχόμενο και για τις οποίες έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να εμφανιστούν σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ιντερνετ κατασκεύασαν αυτό την ιστοσελίδα ξενοδοχείου για την βελτιστοποίηση του περιεχομένου ώστε να εντοπίζεται αποτελεσματικά. Με αυτό τον τρόπο το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα σας θα  εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες και έτσι οι πιθανότητες κράτησης μεγιστοποιούνται. Η ιστοσελίδα ξενοδοχείου που σας επιστρέφει χρήματα!

Σημαντικότερα Χαρακτηριστικά

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το θέμα από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Ιντερνετ ιδανικό για ιστοσελίδα ξενοδοχείου ή το τουριστικό σας κατάλυμα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων Ηλεκτρονικές Κρατήσεις
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων – Χαρακτηριστικά Ηλεκτρονικών Κρατήσεων
 • Εισαγωγή φόρου στη φόρμα κράτησης (προαιρετικό).
 • Εισάγετε τις εποχιακές τιμές για περιόδους του έτους κατά ημερομηνίες.
 • Αλλάξτε το περιεχόμενο των μηνυμάτων ειδοποίησης και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Ορίστε την ελάχιστη προκαταβολή που πρέπει να καταβληθεί πριν επιβεβαιωθεί το αίτημα κράτησης.
 • Πλήρης κλείσιμο της κράτησης για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
 • Προσθέστε μια γκαλερί εικόνων σε κάθε σελίδα δωματίου / σπιτιού.
 • Δημιουργία προσαρμοσμένων κατηγοριών.
 • Καταχωρίστε και αποδεχθείτε κρατήσεις για πολλά ξενοδοχεία / ιδιότητες.
 • Πλήρης έλεγχος της κατάστασης (Έγκριση / Απόρριψη) των κρατήσεων.
 • Αναζητήστε μια καταχώρηση συναλλαγής στην αναφορά συναλλαγής.
 • Εξαγωγή ολόκληρης της αναφοράς συναλλαγής σε αρχείο .CSV.
 • Ορίστε τον μέγιστο αριθμό ατόμων για συγκεκριμένο δωμάτιο / σπίτι.
 • Δημιουργήστε μια σελίδα τιμολόγησης για να εμφανίσετε τις τιμές όλων των δωματίων / σπιτιών σε μια σελίδα.