ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

Παράδειγμα Σελίδας Ξενοδοχείου (Πρότυπο: 2)

Λειτουργική, σχεδιαστικά άψογη και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδα ξενοδοχείου βασισμένη σε τεχνολογία WordPress. Δείτε μερικά μόνο από τα μοναδικά της χαρακτηριστικά και αποκτήστε το site ξενοδοχείου που ονειρευόσασταν. Για δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς μην ψάχνετε αλλού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την λύση που σας συμφέρει.

δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου
Πρότυπο Σελίδας Ξενοδοχείου Ν.2

Δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου: Σχεδιασμένη για Κρατήσεις

Στις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό και στην μελέτη της περιήγησης ώστε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία.  Η μελέτη του σχεδιασμού μας βοηθάει να δημιουργήσουμε πρότυπα υψηλής προσαρμογής για να ταιριάξουν με τις ανάγκες σας.

Για αυτό το πρότυπο δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να εξασφαλίσουμε την στην χρηστικότητα και την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης που επιδρά θετικά στον επισκέπτη για να προχωρήσει σε κράτηση, η δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ είναι η λύση που ψάχνατε.

δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου
Εύκολη Προσαρμογή

Προσαρμοστικότητα Προβολής (responsive design)

Το πρότυπο αυτό κατασκευάστηκε με γνώμονα την προσαρμοστικότητα αλλά και την ποιότητα προβολής του περιεχομένου από όλες τις συσκευές. Με την προσθήκη ενός εξελιγμένου εργαλείου μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή προβολής του θέματος σε κινητά και φορητές συσκευές για να επιτρέψετε την σωστή προβολή της σελίδας σας.

δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου
Responsive Design

 

Η προσαρμοστικότητα προβολής κάνει την περιήγηση στον ιστότοπό σας εξαιρετικά εύκολη από όλες τις συσκευές. Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες κρατήσεων.

δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου
Σύστημα Κρατήσεων

Εύκολη Διαχείριση Κρατήσεων Online

Με την τεχνολογία ενός εξελιγμένου αλλά και απλού στην χρήση συστήματος κράτησης μπορείτε να διαχειριστείτε την διαθεσιμότητα του καταλύματος σας με δύο μόνο βήματα. Το πρότυπο αυτό έχει κατασκευαστεί για κάνει την ζωή σας πιο εύκολη. Ξενοδόχοι ή ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να διαχειριστούν όλες τις ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου γρήγορα και εύκολα.

Μέσα από τις ρυθμίσεις του συστήματος κρατήσεων μπορείτε: να προσθέσετε κατηγορίες δωματίων, να ορίσετε τιμές ανά ημέρα / εβδομάδα / μήνα, να προσθέσετε πρόσθετες χρεώσεις, να διαχειριστείτε τον αριθμό των δωματίων, να ορίσετε προσφορές ή και να δημιουργήσετε μια γκαλερί εικόνων.

δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου
Υψηλό SEO

Φιλικό SEO – Υψηλά Αποτελέσματα

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων οι οποίες έχουν ποιοτικό περιεχόμενο και για τις οποίες έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να εμφανιστούν σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ιντερνετ κατασκεύασαν αυτό την ιστοσελίδα ξενοδοχείου για την βελτιστοποίηση του περιεχομένου ώστε να εντοπίζεται αποτελεσματικά. Με αυτό τον τρόπο το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα σας θα  εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες και έτσι οι πιθανότητες κράτησης μεγιστοποιούνται. Η ιστοσελίδα ξενοδοχείου που σας επιστρέφει χρήματα!

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Σελίδα τιμολόγησης

Ξεχάστε τους χειρόγραφους πίνακες τιμολόγησης. Δημιουργήστε γρήγορα τιμολογιακές πολιτικές για όλες τις περιόδους.

Αποκλεισμός ημερομηνιών

Επιλέξτε ημερομηνίες μη διαθέσιμες για κράτηση.

Διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται από το σύστημα μπορεί να τροποποιηθεί στο back-end για να ταιριάξει στις ανάγκες σας.

Καθορίστε ΦΠΑ

Ορίστε το ποσό του φόρου ή τροποποιήστε τις τιμές ανάλογα με τις εκπτώσεις ή τις ειδικές προσφορές του καταλύματος σας.

Επιλέξτε τρόπο ή ποσό κατάθεσης

Δεν θέλετε να χρεώσετε ολόκληρο το ποσό online; Ορίστε μια προκαταβολή και επιτρέψτε στους επισκέπτες να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος κατά τη διάρκεια του check-in.

Προσαρμογή περιεχομένου

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο προσαρμογής WordPress για να αλλάξετε το φόντο, τα χρώματα, τις εικόνες. Όλα γίνονται σε πραγματικό χρόνο, εύκολα, απλά και γρήγορα.

Υψηλής ποιότητας SEO

Βελτιστοποιήστε την παρουσία της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας με τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα πρόσθετα SEO. Με αυτό το πρότυπο μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας στρατηγική για να εμφανίζεται το ξενοδοχείο σας ή το κατάλυμα σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

Άπειρα συνδυασμοί χρωμάτων

Η δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου γίνεται εύκολα και γρήγορα προσαρμόσιμη.Το πρότυπο αυτό έρχεται με μια εκτενή προσαρμογή back-end που σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα την εμφάνιση του συνόλου του περιεχομένου του θέματος.

Εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης

Επιτρέψτε στους επισκέπτες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας κοινωνικά δίκτυα Twitter, Facebook και Google+.

Για κατασκευή-δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου μην ψάχνετε αλλού. Αυτό το πρότυπο ιστοσελίδας ξενοδοχείου είναι ιδανικό για μεγάλες ή μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες. Με γνώμονα την ποιότητα κατασκευής και την εύκολη περιήγηση για τον χρήστη, η δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου έγινε για τις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ σημείο αναφοράς. Δείτε και επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες θέματα ιστοσελίδων ξενοδοχείων, μάθετε γιατί μας επιλέγουν δεκάδες πελάτες ή επικοινωνήστε μαζί μας για συζητήσουμε την λύση που επιθυμείτε.