ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

Κατασκευή eshop

Η κατασκευή eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα), είναι η πλέον αποδεδειγμένη και προτεινόμενη λύση, για την προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων,  σας αλλά και για την πώληση τους και ως φυσικό επακόλουθο την αύξηση της κερδοφορίας.

Σας επιτρέπει τη διεύρυνση της πελατείας αφού η επιχείρησή σας είναι ορατή από όλους και όχι μόνο από όσους έχουν πρόσβαση στο φυσικό σας κατάστημα, αν έχετε. Μάλιστα, η διεύρυνση της πελατείας μπορεί να γίνει σε βαθμό που εσείς επιθυμείτε και σε όποιες χώρες επιθυμείτε. Από την Ελλάδα μέχρι την Αμερική

Περιορισμένα ωράρια όπως τα φυσικά καταστήματα δεν υπάρχουν, η επιχείρησή σας θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ώρο για 365 ημέρες τον χρόνο, χωρίς να απασχολεί προσωπικό.

Με τα στατιστικά στοιχεία της επισκεψιμότητας έχετε τη δυνατότητα ανάλυσης της αγοράς, αξιοποιώντας την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών.

Το e-shop, είναι το επόμενο βήμα, για επιχειρήσεις που ακολουθούν την τεχνολογία και επιθυμούν τη διεύρυνση του πελατολογίου τους.

Η κατασκευή eshop, θεωρείται σε γενικές γραμμές του μέλλον του εμπορίου και εδώ που τα λέμε όχι άδικα.

Δεν νοείται σήμερα μια εταιρεία που θέλει να λέγεται σύγχρονη, να μην έχει προχωρήσει στην κατασκευή eshop. Ολοένα και περισσότεροι μάλιστα είναι αυτοί που παίρνουν την γεννάια αυτή απόφαση και προχωρούν στην κατασκευή του ψηφιακού τους μαγαιζιού.

Τι χρειάζεστε; Μια ασφαλής πλατφόρμα και ένα εύχρηστο site.

Αν διστάζετε να μπείτε στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, παρακάτω σας έχουμε πέντε λόγους που θα σας αλλάξουν γνώμη και αν σταματήσετε να είστε…offline!

Κατασκευή E-Shop
Κατασκευή eshop για εμπορικές επιχειρήσεις

Κατασκευή EShop:Είναι εύκολο!

Το καλό με την κατασκευή eshop είναι ότι αποτελεί μια απλή διαδικασία. Θα χρειαστείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και καλό συνεργάτη. Σκοπός σας να δημιουργήσει ένα άνετεο και βολικό site. Να τοποθετήσει τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας –δεν θέλετε να αφήσετε τα στοιχεία των πελατών σας εκτεθειμένα.

Μετά αρχίζετε να πουλάτε, απλό έτσι;

Κατασκευή EShop:Εσείς κοιμάστε και οι χρήστες αγοράζουν

Ένα από τα τεράστια πλεονεκτήματα που φέρνει η κατασκευή eshop, είναι ότι λειτουργεί 24 ώρες για όλο τον χρόνο όπως ήδη αναφέραμε.

Οποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να γίνει παραγγελία, ενώ εσείς μπορεί να κοιμάστε, να ξεκουράζετε ή να είστε διακοπές οι χρήστες αδιάκοπα μπορούν να αγοράζουν τα αγαθά που επιθυμούν. Περισσότεροι από ένας πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα

25% αύξηση

Σύμφωνα με μελέτες, ο κλάδος του ψηφιακού εμπορίου τείνει να φτάσει σε τζίρο τα 2.5 τρις δολάρια στα μέσα του 2018! Καταλαβαίνετε ότι ένα τεράστιο ποσό ξοδεύετε πλέον στα ηλεκτρονικά καταστήματα με τον κόσμο να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή πετυχαίνουν καλύτερες τιμές ή απλώς να μην έχουν τον χρόνο και την διάθεση να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα προτιμώντας τις ηλεκτρονικές αγορές.

Και αν δεν σας πείσαμε ακόμα να προχωρήσετε στην κατασκευή eshop συνεχίζουμε.

Κατασκευή EShop:Και όμως, οι 4/5 αγοράζουν online

Πώς σας ακούγεται το γεγονός ότι το 80% των χρηστών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο πραγματοποιεί αγορές μέσω ίντερνετ; Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός ότι και ο παγκόσμιος πληθυσμός του διαδικτύου αλλά και το παραπάνω ποσοστό, αυξάνονται συνεχώς.

Πολλοί από εσάς που διαβάζετε το άρθρο έχετε επισκεφθεί περισσότερα από ένα e-shop καθώς «σερφάρετε» στο διαδίκτυο. Έχετε προσέξει που σας εμφανίζονται διαφημίσεις με  προϊόντα που έχετε πράγματι κοιτάξει; Αυτό συμβαίνει χάρη στα cookies. Τα καταστήματα σας «ακολουθούν» υπενθυμίζοντας σας κάτι που πιθανός να έχετε ξεχάσει η αμελήσει να αγοράσετε.

Έχοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε το ίδιο και απλά σκεφτείτε πόσο προσοδοφόρο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο.

Κατασκευή eshop για εμπορικές επιχειρήσεις
Κατασκευή eshop για εμπορικές επιχειρήσεις

Κατασκευή EShop:Δεν υπάρχουν όρια!

Μπορεί να ζείτε στο πιο απομονωμένο μέρος της χώρας και μια σύνδεση ίντερνετ να καταφέρετε να έχετε χιλιάδες πελάτες! Μια δυνατότητα που σας παρέχει η κατασκευή e-shop και σε καμία περίπτωση ένα φυσικό κατάστημα. Μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες από μακρινότερες γεωγραφικές τοποθεσίες μέσα από την οθόνη τους.

Κατασκευή EShop:Πιο οικονομικό από ένα φυσικό κατάστημα

Η κατασκευή e-shop είναι σίγουρα λιγότερο δαπανηρή από ένα φυσικό κατάστημα. Πλέον μπορείτε να αποφέρετε μεγαλύτερα κέρδη με πολύ λιγότερο κόστος, ενώ μπορεί να χρειαστείτε από έναν έως καθόλου υπαλλήλους. Η έννοια της ελαχιστοποίησης του κόστους με το μέγιστο αποτέλεσμα συνδέεται με το concept ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας εύκολα με την κατασκευή E-Shop

Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί ότι οι πελάτες τις περισσότερες φορές αυτοεξυπηρετούνται κατά την επίσκεψη τους στο E-Shop σας. Μια καλή περιγραφή προϊόντος, με τιμές και χαρακτηριστικά, διευκολύνει και εσάς και τους πελάτες. Κανείς δεν χρειάζεται να τρέχει από πίσω τους για να τους δίνει συμβουλές ή να τους ενημερώνει. Όλα είναι μπροστά στην οθόνη τους.

Εδραιώνει την διαδικτυακή παρουσία σας

Κατασκευή eshop για εμπορικές επιχειρήσεις
Κατασκευή eshop για εμπορικές επιχειρήσεις

Πολλά καταστήματα που διαθέτουν ιστοσελίδα αλλά δεν πραγματοποιούν πωλήσεις έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα συγκριτικά με άλλα. Διότι, μέσω αυτής της σελίδας μπορούν να διαφημιστούν αποτελεσματικά για το νέο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Η κατασκευή eshop σηματοδοτεί την εδραίωση τους στον online εμπορικό κόσμο.

Η προώθηση της επιχείρησης σας είναι απλή

Αν επιθυμείτε να ανοίξετε ένα εμπορικό φυσικό κατάστημα , τότε γνωρίζετε και οι ίδιοι ότι πρέπει να ξοδέψετε αρκετά χρήματα στη διαφήμιση του. Φυσικά, υπάρχουν όρια γεωγραφικά αλλά και κόστους.Τι γίνεται όμως με τα ηλεκτρονικά καταστήματα; Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα όρια δεν υπάρχουν. Νέοι πελάτες μπορούν να έρθουν σε εσάς με μια απλή αναζήτηση ή βλέποντας μια διαφήμιση κάπου στο ίντερνετ. Καταναλωτές από οποιαδήποτε μεριά του πλανήτη μπορεί να γίνουν δικοί σας πελάτες, τόσο απλά.