ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ WORDPRESS ΑΠΟ 399.00 ΕΥΡΩ+ΦΠΑ

Κατασκευή eshop μικρών επιχειρήσεων( < 1000 προϊόντων) σε μια από τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Δημιουργήστε τώρα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και γνωρίστε τα οφέλη του eshop με πραγματικά κέρδη. Συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση για να πετύχετε υψηλές πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών σας σε νέες αγορές! Εργαλεία SEO και δημιουργία Social Media για την πιο πετυχημένη προώθηση που θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ!
Επαγγελματικό e-shop με wordpress

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Επιλέξτε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και εξασφαλίστε διαχείριση περιεχομένου, στατιστικά ιστοσελίδας, e‑mail, e‑shop, blogs, δημοσκοπήσεις, γκαλερί φωτογραφιών, και πολλά άλλα σε ένα πακέτο!

SEO MARKETING

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ σας παρέχουν εξελιγμένη και συνεχή υποστήριξη SEO (Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης), ώστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης γρήγορα και αποτελεσματικά!!

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Προσελκύσετε νέους πελάτες και γνωστοποιήστε την παρουσία σας σε ολόκληρο το κόσμο. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα εργαλεία μας. Δημιουργήστε ένα αποτελεσματικό blog, forum συζητήσεων και εκστρατεία μάρκετινγκ .

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

Μπορείτε να επιλέξετε από τις εκατοντάδες σύγχρονων υποδειγμάτων που έχουμε ετοιμάσει για τους πελάτες μας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και δηλώστε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας on line!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ESHOP

Κατάστημα Ένδυσης

Η  αίσθηση του μοντέρνου και διαχρονικού ρούχου πρέπει να αντανακλάται στο e-shop σας. Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αναπτύχθηκε σωστά  για να είναι αξιόπιστο, ενώ ταυτόχρονα να είναι απόλυτα εύκολο στην πλοήγηση και αγορά των προϊόντων.

Κατάστημα Assecories

δημιουργία-κατασκευή eshopΗλεκτρονικό κατάστημα (eshop) με έμφαση στην υπόδηση και στις τελευταίες τάσεις της μόδας με την δημιουργία blog και eshop σε ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό πακέτο.  Εύκολη διαχείριση προϊόντων και βελτιωμένο SEO με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Ψηφιακές Πωλήσεις

δημιουργία-κατασκευή eshopΚατασκευή eshop για την πώληση ψηφιακών προγραμμάτων και προϊόντων ήχου και εικόνας με απλουστευμένους τρόπους προώθησης και διαχείρισης.  Εξελιγμένες τεχνικές SEO και marketing σε ένα ποιοτικό design με έμφαση την ανάπτυξη πελατολογίου σε όλες τις αγορές.

Πώληση Βιβλίων

book eshopΔημιουργία on-line βιβλιοπωλείου με τη συνοδεία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών για την παρουσίαση και πώληση eBooks, ψηφιακών φωτογραφιών, mp3, βίντεο, DVDs. Ανακαλύψτε σήμερα την τεχνολογία και αυξήστε τις πωλήσεις σας on-line με ένα ποιοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης βιβλίων και ψηφιακών προϊόντων.

Πώληση Αυτοκινήτων

eshop με wordpress

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για εταιρία πώλησης και εμπορίας αυτοκινήτων. Απεριόριστες δυνατότητες για κατηγοροποίηση με βάση έτος κατασκευής, κυβικά, χρώμα, αριθμό ίππων κλπ και επικεντρωθείτε στην αύξηση των πωλήσεων με το έξυπνο SEO που συμπεριλαμβάνεται με αυτό το πακέτο!

Κατάστημα Αγγελιών

eshop-aggelion

Προσελκύσετε νέους πελάτες με αυτή τη σελίδα δημοσίευσης αγγελιών.
Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα εργαλεία και τα πρόσθετα που διαθέτουμε και δημιουργήστε ένα επιχειρηματικό και επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης, ζήτησης και ανταλλαγής προϊόντων.

Προϊόντα Περιποίησης

κατασκευή online shop-eshopΟλοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής – δημιουργίας e-shop προϊόντων περιποίησης μόδας! Κατασκευάζουμε εύχρηστα και λειτουργικά e-shop με μικρό κόστος. Επωφεληθείτε από τη δημιουργία ενός e-shop και πουλήστε τα προϊόντα σας Online.

Γυναικεία Ρούχα

κατασκευή online shop-eshopΚατασκευή eshop – ηλεκτρονικού καταστήματος για πώληση και εμπορία γυναικείου ρουχισμού. Γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση. Επισκέψου σήμερα το online καταστήματά μας και δες online μια τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Eshop Μόδας

κατασκευή online shop-eshop Δημιουργία – κατασκευή eshop για όλα τα προϊόντα μόδας που θα κρατήσουν τους πελάτες σας κοντά σας ενώ επιπρόσθετα θα προσελκύσουν νέους πελάτες στο κατάστημα σας. Φιλικό Eshop προς τον χρήστη με μεγάλες δυνατότητες για την προσθήκη χιλιάδων προϊόντων με εύκολη διαχείριση.

Eshop & Blog

κατασκευή online shop-eshopΟλοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής – δημιουργίας e-shop για πώληση προϊόντων μόδας! Κατασκευάζουμε εύχρηστα και λειτουργικά e-shop – ηλεκτρονικά καταστήματα με μικρό κόστος και με μεγάλες δυνατότητες.

Εκμίσθωση Αυτοκινήτων

κατασκευή online shop-eshopΚατασκευή eshop για γραφείο εκμίσθωσης αυτοκινήτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει on-line φόρμα καταχώρησης και τεχνικές προώθησης με εξελιγμένες τεχνικές SEO και γρήγορο φόρτωμα σελίδας για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα προσέλκυσης νέων πελατών.

Eshop Παιδικής Μόδας

κατασκευή online shop-eshop Δημιουργία – κατασκευή eshop για βρεφικά και παιδικά προϊόντα με στόχο την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος φιλικό προς τον χρήστη και την ανάπτυξη των πωλήσεων.  Σχεδιασμός eshop με τις τελευταίες τεχνικές SEO και web marketing για να δείτε τα κέρδη σας να απογειώνονται.

Eshop Προϊόντων Μόδας

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείωνΟλοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής – δημιουργίας e-shop προϊόντων περιποίησης μόδας! Κατασκευάζουμε εύχρηστα και λειτουργικά e-shop με μικρό κόστος. Επωφεληθείτε από τη δημιουργία ενός e-shop και πουλήστε τα προϊόντα σας on-line σε ένα ευρύ κοινό με προοπτικές αύξησης του πελατολογίου και του κέρδους σας .

Eshop - Μεσιτικό

κατασκευή ιστοσελίδων -online υπηρεσιώνΣχεδιασμός σελίδας για on-line υπηρεσίες, παροχές υπηρεσιών eshop και ηλεκτρονικών καταστημάτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με εξελιγμένες τεχνικές SEO και γρήγορο φόρτωμα σελίδας για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα προσέλκυσης νέων πελατών και να αυξήσετε σε ποιότητα τις μεσιτικές σας υπηρεσίες.

Προϊόντα Επίπλων

κατασκευή online shop-eshopΔημιουργία – κατασκευή eshop για προϊόντα επίπλων και προϊόντα οικιακού εξοπλισμού.  Ηλεκτρονικό κατάστημα που σχεδιάστηκε με στόχο την κατασκευή ενός eshop φιλικό προς τον χρήστη για την αναζήτηση προϊόντων επίπλων. Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός με τεχνικές SEO και web marketing προσαρμοσμένες για να κάνουν το eshop αυτό μια επιτυχημένη επένδυση.